Case

Tidigare case


Kreativiteten har varit och kommer alltid att vara min drivkraft. Det är härligt att utveckla och genomföra idéer som leder till fantastiska event. Det gäller både stort och smått. Det finns en stor bredd i det jag gör men resultatet ska alltid vara snyggt - oavsett om temat på festen är Great Gatsby eller Djungel.


Här är bilder från några tidigare uppdrag. Flera av dem är från min tid som anställd på Clavius där jag ibland varit underleverantör och ibland övergripande ansvarig för eventen. 


Galor


Jag har varit underleverantör av dekor vid flera stora event såsom Guldbaggegalan, Idrottsgalan och Stora Ljudboksgalan. Stora fester med många inblandade där det gäller att ha ett bra team bakom sig för att få allt på rätt plats.


Företagsevent


Det kan vara en utmaning att få till ett bra event för sitt företag. Förväntningarna från gästerna är höga och de flesta som får uppdraget jobbar vanligtvis med något helt annat. Jag avlastar er gärna och hjälper till med just ert kundmingel, firmafest eller konferens. 

Fester


Mitt fokus är att hjälpa min uppdragsgivare skapa event och aktiviteter utöver det vanliga. Att organisera den optimala kombinationen av mat, dryck, dekor och underhållning är min passion.  

Seminarier


Helt plötsligt våren 2020 gick mitt uppdrag på Carnegie från att bland annat arrangera seminarier på plats till att utveckla ett program för digitala livesändningar. Det kräver att tänka nytt, få kunderna att förstå och att marknadsföra det på ett nytt sätt. Kunder från hela Sverige följer nu investerarseminarierna.


Även bilder från tävlingen Framtidens Entrep-renör som arrangeras i samarbete med SvD. 

Event marketing


Marknadsföring via event är helt rätt i tiden. Bilderna är från Real Technics event på Café Opera och även Beautiful Fashion, ett populärt shoppingevent, i Sturegallerian. Så mycket inramningen med dekor gör för helheten! Det är fullt möjligt att skapa en önskad stämning och röd tråd med hjälp av färger och andra detaljer.  

Ballonger


Ballonger är fantastiska. De passar både på barnkalas och eleganta fester. De ger alltid en känsla av fest och förväntan. Det får gärna vara en del av dekoren i mina event.


På bilderna ser du:

- ett fyrkantigt ballongvalv som en logga.

- för att dölja det som var bakom en glasvägg.

- ett lysande ballongvalv.

- entré till kombinerat dop och 1-årsfest.