Case

Tidigare case


Kreativiteten har varit och kommer alltid att vara min drivkraft. Det är härligt att utveckla och genom-föra idéer som leder till fantastiska event. Det gäller både stort och smått. Det finns en stor bredd i det jag gör men resultatet ska alltid vara snyggt - oavsett om temat på festen är Great Gatsby eller Djungel.


Här är bilder från några tidigare uppdrag. Flera av dem är från min tid som anställd på Clavius där jag ibland varit underleverantör och ibland övergripande ansvarig för eventen. 


Galor


Jag har varit underleverantör av dekor vid flera stora event såsom Guldbaggegalan, Idrottsgalan och Stora Ljudboksgalan. Stora fester med många inblandade där det gäller att ha ett bra team bakom sig för att få allt på rätt plats.


Företagsevent


Det kan vara en utmaning att få till bra event för sitt företag. Förväntningarna från gästerna är höga och de flesta som får uppdraget jobbar vanligtvis med något helt annat. Jag avlastar er gärna och hjälper till med just ert kundmingel, firmafest eller konferens. 

Fester


Mitt fokus är att hjälpa min uppdrags-givare att skapa event och aktiviteter utöver det vanliga. Att organisera den optimala kombinationen av mat, dryck, dekor och underhållning är min passion.  

Seminarier


Helt plötsligt våren 2020 gick mitt

uppdrag på Carnegie från att bland annat arrangera seminarier på plats till att utveckla digitala sändningar. Det kräver att tänka nytt och att marknadsföra på nytt sätt. Kunder från hela Sverige följer nu investerarseminarierna.


Här även några bilder från tävlingen Framtidens Entreprenör som arrangeras

i samarbete med SvD på Hotel AtSix. 

Event marketing


Marknadsföring via event är helt rätt i tiden. Bilderna är från Real Technics event på Café Opera och även Beautiful Fashion, ett populärt shoppingevent i Sturegallerian. Så mycket inramningen med dekor gör för helheten! Det är fullt möjligt att skapa en önskad stämning och röd tråd med hjälp av färg, form och andra detaljer. 

Ballonger


Ballonger är fantastiska. De passar både på barnkalas och eleganta fester och ger en känsla av fest och förväntan. Det får gärna vara en del av dekoren på mina event.


Här till höger i form av en fyrkantig logga, ett sätt att dölja möbler bakom en glasvägg ett lysande ballongvalv och entrén till ett barndop.